°C 25

Poslovne prilike u Samoboru: Održava se prvo umrežavanje poduzetnika

03.06.2022.

Redakcija

Slijedeći četvrtak, 9. lipnja, u Malom Tehnopolisu u Samoboru održat će se prvi susret umrežavanja za poduzetnike s početkom u 17 sati.

Događaj organizira Poduzetnički centar Samobor s ciljem stvaranja mreža, okupljanja i angažiranja poduzetnika te izgradnje čvrstih i korisnih poslovnih odnosa, stvaranja prilika i poslovnih partnerstava za poduzetnike. Organizirat će se fizičkim prisustvom poduzetnika.

Za prvi susret umrežavanja u središtu će biti tema važnosti umrežavanja. Pridružit će se Tanja Džido, savjetnica za osobni brending i LinkedIn marketing, osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership.

Prijaviti se mogu svi poslovni ljudi, gospodarstvenici i poduzetnici, predstavnici institucija, predstavnici neprofitnih organizacija i udruženja poduzetnika. Kotizacija je besplatna, a samo događanje će se održati konferencijskoj dvorani Malog Tehnopolisa Samobor, 1. kat.

Za pitanja i prijavu možete kontaktirati Renatu Razum putem telefona 091 3325 348 ili na email renata@pcsamobor.hr ili prijavu pošaljite ovdje.