°C 29

Poduzetnički centar Samobor organizira besplatnu radionicu „Vještine javnog nastupa”

01.06.2022.

Redakcija

Strah od javnog nastupa jedna je od najprisutnijih frustracija kod ljudi i često nas ometa u poslu, ali i u privatnoj sferi. Ako ste tražili priliku da savladate taj strah i postanete izvrstan govornik, svratite svakako sljedećeg utorka, 7. lipnja, u Samobor, gdje će se u Malom Tehnopolisu od 17 do 19 sati održavati besplatna radionica „Vještine javnog nastupa”.

Radionicu organizira poduzetnički centar Samobor sa ciljem da polaznike upozna s prezentacijskim vještinama potrebnima za učinkovitu komunikaciju u poslovnom okruženju. Radionica će se baviti temama pripreme za javni nastup, prezentacijskim vještinama, neverbalnom komunikacijom, upravljanjem vremenom, pokazivanjem osjećaja i specifičnostima različitih medija za javni nastup. Na radionici su dobrodošli treneri i edukatori, menadžeri, voditelji, marketinški stručnjaci, osobe koje javno nastupaju pred užim ili širim auditorijem i svi oni koji žele ovladati vještinama javnog nastupa.

Kroz javni nastup vodit će vas Krešimir Sočković, komunikacijski konzultant i trener javnih i medijskih nastupa. Krešimir je nakon godina rada u medijima svoja znanja odlučio pretvoriti u posao. Surađuje s osobama iz javnog života, menadžmenta domaćih i međunarodnih tvrtki, te javne i državne uprave na području komunikacijskog menadžmenta, razvoja komunikacijskih vještina i oblikovanju strategija komuniciranja. Uz to, osnivač je i Communicato, agencije za komunikacijsko savjetovanje i coaching.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obveznu prethodnu najavu dolaska s obzirom na ograničen broj sudionika. Za pitanja i prijavu kontaktirajte Renatu Razum renata@pcsamobor.hr