°C 29

Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret

18.09.2018.

Redakcija

Festival pokreta, plesa, ali i glazbe, u nedjelju navečer privukao je Velikogoričane u Park dr. Franje Tuđmana.

Bilo je to drugo izdanje #SHARE-aj pokret festivala u organizaciji Plesnog kluba „Megablast“ i Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Po zvjezdanim nebom nastupili su Plesni klub „Megablast“, UŠ F. Lučića, Udruga „Traumatic Arts“ i Velikogoričke mažoretkinje.

-Mislim da je odličan odaziv bio, spontano se okupilo dosta ljudi, lijep je ambijent i zato smo odabrali ovaj park. Uz zvukove Pink Floyda lijepo je završiti tjedan. Malo je drukčije nego lani, tada je bilo više sve orijentirano na ples, no ove godine smo uključili i orkestar Umjetničke škole, pa je audiovizualni doživljaj posve drugačiji i produkcija je bolja. Lani tijekom prvog SHARE-aj pokreta je bilo problema i s vremenom, ali evo dočekali smo i drugo izdanje i nadamo se da se vidimo i nagodinu-rekao nam je Gordan Križaj iz Plesnog kluba Megablast.

 

Posjetitelji su jučer mogli uživati u izvedbama breakdancea, atraktivnog plesa na svili, mažoretskim koreografijama te u suvremenom plesu u pratnji orkestra UŠ Franje Lučića koji je izveo i poznate rock skladbe. Sve je to običnu nedjeljnu večer u našem gradu učinilo posebnom i unijelo živosti u centralni gradski park.

 

Što se tiče Megablasta kao organizatora, odmora nema. Već sljedeći tjedan članice kluba putuju na Svjetsko prvenstvo u showdanceu u Prag, a potom slijedi natjecanja festivalskog tipa te ćemo ih ponovno moći gledati na Božićnoj produkciji u prosincu s kojom će završiti aktivnu i rasplesanu godinu.

Galerija slika

Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret Ples, orkestar i rock spojeni u festivalu #SHARE-aj pokret