°C 21

Ovaj vikend uživajte u Starim jelima z Dugog Sela!

15.09.2022.

Redakcija

Ovoga vikenda u centru Dugog Sela održat će se tradicionalna manifestacija „Stara jela z Dugog Sela” pod motom „Gdje tradicija dotiče suvremenost”.

Sve posjetitelje očekuje obilje domaće tradicijske hrane, mnoštvo kulinarskih radionica koje vode istinski kulinari, nezaobilazni „Kotlowina show”, natjecanje u spremanju najbolje kotlovine te „Guska za primjer” - natjecanje u pripremi najukusnijeg martinskog menija, predstavljanje obrtnika i OPG-ova dugoselskog kraja, tradicijske igre te brojni zabavni sadržaji za djecu, nagradne igre za posjetitelje.

Program će se održavati na maloj i velikoj pozornici, a primamljivim mirisima bit će obavijene cijela Kolodvorska ulica i parkiralište u Krležinoj ulici gdje će se raditi čvarci. Za najmanje gurmane bit će prigodnog dječjeg sadržaja u Dječjem kutku, a posjetitelji će se prisjetiti i dugoselske industrijske tradicije na izložbi posvećenoj Tvornici emajliranog posuđa Gorica.

Svi će moći kušati hranu iz jedinstvenog, za ovu manifestaciju posebno izrađenog bakinog emajliranog tanjura, svojevrsnog suvenira manifestacije.

U zabavnom dijelu programa nastupit će dugoselske skupine, a večer ćemo dočekati uz predstavu „Beba” Kerekeš teatra i koncerte grupa Latino i Gazde.

Detaljni program možete vidjeti OVDJE.