°C 22

OtpisaNE: Hit komedija stiže u zelinsku dvoranu Kraluš

17.01.2019.

Redakcija

Dvorana Kraluš u nedjelju će ugostiti poznate hrvatske glumce: Slavka Sobinu, Kseniju Marinković, Eciju Ojdanić i Ernu Rudnički koji će vas hit komedijom „OtpisaNE“ nasmijati do suza, ali i nagovoriti da pokušate sami sebe zamisliti u sličnim okolnostima u kojima se i oni nalaze kroz predstavu.

Hassan, netipični migrant iz Sirije, bivši beogradski student, na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj i trima ženama koje najviše voli, nakratko zapinje u Zagrebu, okružen trima ženama koje nikad prije nije sreo. One mu požele pomoći, svaka na svoj način i svaka iz svoje potrebe da - barem u ovom slučaju - bude korisna. A Hassan, iako zahvalan, želi od njih čim prije pobjeći. Lavina zastrašujućih i pretužnih informacija o mukama bliskoistočnih migranata u sebi sasvim sigurno krije i pregršt komičnih situacija, a “OtpisaNE” su pokušaj rekonstruiranja jedne od najneobičnijih među njima. Izmišljene, ali i sasvim moguće u svijetu punom straha, prijateljstava, predrasuda, žudnje, ambicija i nesporazuma.

Premijera predstave izvedena je 15. lipnja 2017. godine, a od tada oduševljava brojnu publiku diljem Hrvatske.

Cijena ulaznica je 50 kuna, a rezervirati ih možete na broj 01/2059-062, radnim danom 7-15 sati, ili u prostorijama Učilišta, Vatrogasna 3, također radnim danom od 7-15 sati.

Predstava će biti prikazana u nedjelju, 20. siječnja, s početkom u 19 sati, a iz Učilišta poručuju da rezervirane ulaznice podignete najkasnije pola sata prije početka predstave s obzirom da nakon toga idu u slobodnu prodaju.