°C 3

Ona ga voli: Dečki transparentima i dobrom energijom rastjerali depresiju

20.11.2020.

Ivana Ćurić

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni "Ljubavnici" odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje se nadvilo nad nama.

Nova pjesma "Ona me voli" na prvu ulazi u uho, no ovaj će puta zasigurno mnogi biti oduševljeni i video spotom koji se snimao na ulicama grada Samobora koji se pokazao kako sjajna kulisa za ovu zabavnu priču. Naime, dečki su uz pomoć transparenata s ljubavnim porukama napravili šou u gradu. Građani Samobora odlično su prihvatili ovo snimanje, pa su im i pomogli tijekom snimanja kako bi spot bio što bolji i zabavniji.

-Želimo svima vratiti osmijeh na lice. Želimo svima reći koliko je važno da se volimo. Ovaj nas spot prikazuje u nešto drugačijim ulogama, pa smo tako na trenutak osjetili kako i druga zanimanja prolaze kroz ovo razdoblje. Slučajni prilaznici bili su oduševljeni i jako susretljivi pa smo tako i uspjeli napraviti spot koji odašilje puno pozitivne energije- kazao je Mario Regelja, pjevač grupe Ljubavnici.

Činjenica je da moramo biti odgovorni, ali istina je i da ne smijemo zaboraviti zadržati osmijeh na licu i širiti ljubav. Upravo je to bila misija Antonije Šole i Marija Regelje kada su stvarali pjesmu „Ona me voli“. Za aranžman i produkciju bio je zadužen Luka Kovačić, dok su back vokale odradili Jadranka Krištof i Vladimir Pavelić-Bubi. Scenarij potpisuju Tomislav Katanec i Matija Škalić, dok je Matija ujedno bio zadužen i za video produkciju te režiju. U zahvali nakon objave spota bend se zahvalio i Gazbenoj školi Ferdo Livadić odakle su posudili tromobon za potrebe pjesme.


Galerija slika

Ona ga voli: Dečki transparentima i dobrom energijom rastjerali depresiju Ona ga voli: Dečki transparentima i dobrom energijom rastjerali depresiju Ona ga voli: Dečki transparentima i dobrom energijom rastjerali depresiju Ona ga voli: Dečki transparentima i dobrom energijom rastjerali depresiju