°C -2

Objavljena knjiga "Aleja prvašića" Snježane Agostini

23.12.2020.

Maja Peranić

Ovoga ljeta iz tiska je izašla knjiga "Aleja prvašića – put kojim sam odabrala ići" autorice Snježane Agostini, nakladnika udruge "Aleja prvašića" u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Jastrebarskom.

-Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom je u 10 godina svojeg kontinuiranog djelovanja pomogao izdavanje knjiga mnogih naših sugrađana, a veseli nas što je još jedno vrijedno djelo ugledalo svjetlo dana. Nadamo se da će knjiga uskoro doživjeti i svoje pravo predstavljanje publici i čitateljima-kazali su iz jaskanske Matice.

Do tada, knjigu, možete u Jastrebarskom nabaviti u Foto Jaska (Franje Tuđmana 29) i Antonela art & design (Kralja Tomislava 4).

Urednica knjige, dr.sc. Elvira Mlivić Budeš kaže:

"Snježana Agostini u knjizi je opisala svoj autorski projekt "Aleja prvašića", ali i puno više… Riječ je o toploj ljudskoj priči u potrazi za pripadanjem, temi u kojoj se mnogi mogu prepoznati tražeći sretni kutak pod životnim nebom."

Književnik Nino Škrabe je o književnom prvijencu Snježane Agostini rekao:

"Toplo i pitko, mudro i pismeno, otvoreno i iskreno... Sve se fino uklapa i prožima... I biografska priča i originalna, neponovljiva i jedinstvena ideja o Aleji prvašića. I proza i stihovi..."

Ova knjiga na 130 stranica i s velikim brojem fotografija u boji odiše optimizmom i nadom u bolje sutra pa je idealan poklon za Vas ili Vaše bližnje na kraju ove i početku jedne nove, bolje godine.

Autorica ističe kako prvih pet kupaca očekuje i poklon, a sve koji nabave knjigu poziva da joj se jave na mail aleja.prvasica@gmail.com kako bi im napisala posvetu.

(MH)