°C 10

Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama!

14.09.2021.

Maja Peranić

Svetojanske mažoretkinje vraćaju se s još jednog prvenstva s medaljama oko vrata. Nakon dvije neizvjesne „korona sezone” Svetojanke su ponovo zablistale te osvojile zlato, srebro i broncu na Državnom prvenstvu mažoretkinja održanom proteklog vikenda u Glini.

Zlato i titulu prvakinja Hrvatske u Jasku donose Seniorke. Ovo je već njihovo treće uzastopno zlato s Državnih prvenstava. Odličan je bio i kadetski sastav Svetojanki koji čine djevojčice od kojih je većini ovo bilo prvo službeno natjecanje osvojio je srebrnu medalju i titulu viceprvakinja države. Juniorski sastav koji zbog korone do posljednjeg trenutka nije znao hoće li dobiti šansu nastupiti osvojio je brončanu medalju.

-Ovim putem želimo zahvaliti svim našim navijačima koji nas vjerno prate gdje god nastupale, ali najveće HVALA ide upravo našim članicama, trenericama i Upravnom odboru! Hvala na trudu, volji, hrabrosti i upornosti, hvala jer nikad ne odustajete i dajete sve od sebe da ova naša bajka traje-poručile su Svetojanske mažoretkinje.

(foto: Svetojanske mažoretkinje)

Galerija slika

Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama! Nova priznanja za Svetojanske mažoretkinje: S Državnog prvenstva vraćaju se okićene medaljama!