°C 3

Mali Jaskanci ljetovali u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom

27.07.2020.

Maja Peranić

Tradicionalno, kao i prijašnjih godina, Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko je organiziralo odlazak djece s područja grada i susjednih općina na ljetovanje u Dom Crvenog križa u Novom Vinodolskom.

-Ove godine slobodno vrijeme bilo je organizirano tako da su bile osmišljene kreativne radionice, a vodile i osmišljavale su ih voditeljice. Cilj kreativnih radionica bio je da se kvalitetno i smisleno ispuni slobodno vrijeme djeci te da se međusobno bolje upoznaju i razviju svoje potencijale – istaknuli su iz Crvenog križa.

Osim radionica djeca su imala organiziranu školu plivanja te radionice iz područja djelovanja i rada Crvenog križa te radionice na temu "Prevencija trgovanja ljudima". Organizirana je bila i radionica pružanja prve pomoći na kojoj su voditeljice realističkim prikazom rana djeci približile stvarnu situaciju i pokazale im način pružanja pomoći unesrećenim osobama.

Dan je započinjao jutarnjom tjelovježbom, a predvečerje je bilo ispunjeno štafetnim igrama, nogometnim turnirom, badmintonom i igrom graničara.

Raznolik sadržaj ispunio je večernje sate druženje u kapu gdje je bilo organiziran "Shizzzz frizzz", Izbor za najuredniju sobu, Eurosong u Novom i Plesnjak.

-Ovo ljetovanje služi na čast općinama Krašić, Klinča Sela i Žumberak te tvrtkama Vode Jastrebarsko d.o.o., Ireks aroma d.o.o., Ceste Jastrebarsko d.o.o., Graditeljstvo Rožić d.o.o., Veterinarskoj stanici Jastrebarsko d.o.o, Beiersdorf d.o.o. te odgojno-obrazovnoj skupini Pingvini DV „Radost“ - istaknuli su uz zahvalu iz GDCK-a Jastrebarsko.

Galerija slika

Mali Jaskanci ljetovali u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom Mali Jaskanci ljetovali u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom Mali Jaskanci ljetovali u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom Mali Jaskanci ljetovali u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom Mali Jaskanci ljetovali u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom Mali Jaskanci ljetovali u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom