°C 29

Kazalište Škrabe: Predstava "Božićna prskalica" za kraj sezone

19.12.2018.

Vana Pocrnjić

Ovu kazališnu godinu Kazalište Škrabe završilo je u pravom blagdanskom ugođaju. U programu "Božićna prskalica" male glumice i glumci pokazali su pred obiteljima i prijateljima svoje umijeće u glumi, pjevanju, sviranju i plesu, a sve na temu Božića.

Bilo je tu anđela, vila, životinjica, pastira, Grincha i Scroogea, a uz izvođenje dijelova božićnih predstava "Kako je Tvrtko otkrio Božić" i "Dogodilo se u Betlehemu", mladi kazalištarci sami su smislili koreografije, dijaloge i stihove.

Žiri u sastavu Lovro Penić Ivanko, Antun Penić Ivanko i Nino Škrabe nije imao lagan posao. Lovro i Antun dugogodišnji su glumci u predstavama Kazališta Škrabe, a Nino Škrabe ove godine slavi 50 godina umjetničkog djelovanja. To im je zasigurno pomoglo da na kraju najboljima dodijele zaslužene nagrade, nakon čega je uslijedio veseli Pizza Party.

Za kazalištarce sada slijedi kraći odmor, a ponovno će nastupiti u subotu, 5. siječnja, na tradicionalnom božićnom poetsko-glazbenom programu "Hote o ljudi sim" u jaskanskoj župnoj crkvi.(Foto: Matija Grgas)

Galerija slika

Kazalište Škrabe: Predstava "Božićna prskalica" za kraj sezone Kazalište Škrabe: Predstava "Božićna prskalica" za kraj sezone