°C 22

‘Kako napraviti dobar pitch?’: U Samoboru učvrstite svoje komunikacijsko-prezentacijske vještine

03.12.2021.

Redakcija

Poduzetnički centar Samobor organizira besplatni trening ‘pitchanja’ koji će se održati u srijedu, 8. prosinca,  na prvom katu konferencijske dvorane Malog Tehnopolisa Samobor. 

‘Pitch’ podrazumijeva kratki format predstavljanja poslovne ideje i plana potencijalnim investitorima i suradnicima, a trening je namijenjen poduzetnicima, start-upovima, studentima koji imaju inovativnu ideju ili projekt te svima onima koji žele unaprijediti prezentacijske vještine i javni nastup. 

Polaznici će se upoznati s pojmovima pitcha/pitchanja, primjerima najbolje prakse i tehnikama pitchanja. Uz analizu primjera najbolje prakse, polaznicima će biti pružena pomoć u izradi tekstualnog dijela, samom pitchanju, odnosno predstavljanju te korištenju vizualnih alata.

Početak je u 17 sati, a radionicu će voditi Snježana Kupres, vlasnica tvrtke Metanoia i certificirana NLP trenerica, konzultant i medijator. Trening je zamišljen tako da 50% vremena uključuje praktičnu vježbu.

-Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obveznu prethodnu najavu dolaska s obzirom na ograničen broj sudionika. Za pitanja i prijavu molimo kontaktirajte Renatu Razum renata@pcsamobor.hr. Za sudjelovanje na radionici potrebno je posjedovati važeću COVID potvrdu- kazali su iz Poduzetničkog centra Samobor.