°C 11

Ivanić: Za Valentinovo pogledajte komediju "Traži se novi suprug"

12.02.2019.

Redakcija

Za Valentinovo, 14. veljače, ako ne znate gdje bi izveli vašu bolju polovicu, sigurno nećete pogrješiti ako odete pogledati novu romantičnu komediju "Traži se novi suprug" u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad s početkom u 19 sati.

Ulaznice u pretprodaji po 40,50 i 60 kuna u POU Ivanić-Grad, Moslavačka 11 i na br. telefona 01/2881 689, 099/224 27 03, (40 kuna za grupe veće od 10, umirovljenike, studente i učenike)

O PREDSTAVI:

˝Traži se novi suprug˝ neobični je spoj komedije karaktera i komedije situacije te pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova. Miro Gavran, jedini živući dramatičar u Europi koji ima festival posvećen isključivo njegovim dramama, u ovom djelu s izrazitim simpatijama oslikava prepoznatljive junake naše svakodnevice koji nastoje ostvariti svoje snove i ambicije.

Duhoviti dijalozi i dinamičan zaplet bogat brojnim obratima razlog su zbog kojeg je ova komedija odigrana preko 100 puta, u Zagrebu i Hrvatskoj. Isto tako, izvedena je u Slovačkoj, Njemačkoj, Sloveniji, Bugarskoj i drugim zemljama te se svugdje afirmirala kao istinski teatarski hit.