°C 22

Dugo Selo: Likovna radionica za djecu "U susret Uskrsu"

05.04.2019.

Redakcija

Turistička zajednica Grada Dugog Sela organizira i ove godine manifestaciju "Preuskrsno bojanje jaja u perivoju Grofa Drašković" tj. likovnu radionicu za djecu "U susret Uskrsu", koja će se  održati u subotu, 13. travnja, s početkom u 10 sati.

Ovo je turistička manifestacija u kojoj će djeca sa svojim voditeljima bojati velika uskrsna jaja koja će ostati kao izložba na otvorenom u parku do Uskrsa. Jaja za bojanje djeca će pripremiti sama, te ih bojanju/ukrašavaju za vrijeme trajanja likovne radionice. Ukrašavanje jaja početi će u 10 sati u Perivoju Grofa Drašković i trajati će sat vremena, do 11 sati, nakon toga slijede igre u parku, a nakon toga i dodjela nagrada.

Materijal za izradu velikog uskrsnog jaja Turistička zajednica Grada Dugog Sela sufinancirati će sa 300 kuna po prijavljenoj skupini (svim prijavljenim skupinama, bez obzira s kojeg područja dolaze.) 

Cilj manifestacije je da se djeca kreativno izraze i predstave javnosti svoje radove povodom Uskrsnih blagdana, te na taj način obogate turističku ponudu Grada prigodnom izložbom. Nagrade se dodjeljuju za prva tri mjesta, po skupinama vrtići, škole i udruge. Nagrada za prvo mjesto je 600 kuna, 2. mjesto 500 kuna, a treće mjesto 400 kuna.

Prijaviti se možete do 8. travnja, putem prijavnice koju je potrebno poslati na e-mail adresu zvjezdana.budorklaric@dugoselo.hr