°C 17

Dječji vrtić Vrbovec osvojio 1.000 eura poklon bona za namještaj i dodatke

05.12.2023.

Ivana Ćurić

Na nagradni natječaj uspješnog maloprodajnog lanca, „JYSK donira Vrbovcu“, prijavilo se više različitih institucija i udruga s izvrsnim idejama kako unaprijediti život lokalne zajednice kao i samih korisnika prijavljenih udruga.

Glasovima građana odlučeno je da se donacija uruči Dječjim vrtiću Vrbovec, kojem je ova danska tvrtka donirala poklon bon u vrijednosti 1.000 eura kojim će osigurati potreban namještaj i dodatke koji će u budućnosti krasiti dnevni boravak te zajednički prostor za djecu i odgajatelje.

Ova hvalevrijedna donacija, obuhvaća opremanje dviju soba u vrtiću, stvarajući potpuno novi prostor prilagođen potrebama djece predškolske dobi.

Novouređeni predškolski prostor čini ga funkcionalnijim i ugodnijim mjestom za boravak i kvalitetnije provođenje vremena.

Marko Prlić, Store Manager JYSK trgovine u Vrbovcu, uručio je donaciju te izrazio svoje oduševljenje što JYSK može pridonijeti lokalnoj zajednici na ovaj način.

„Uvijek smo posvećeni podršci zajednicama u kojima poslujemo, a donacija vrtiću u Vrbovcu odražava našu predanost i mali je korak u stvaranju boljeg sutra za naše najmlađe sugrađane. Osobno se radujem što smo doprinijeli stvaranju poticajnog okruženja za učenje i igru, a u ime cijelog JYSKa mogu poručiti da će se ovakve inicijative nastaviti."

Petra Prelog, zamjenica ravnateljice DV Vrbovec, također je izrazila zahvalnost na donaciji, naglasivši koliko će ova gesta imati pozitivan utjecaj na dječju dobrobit u lokalnoj zajednici.

''Iznimno nam je drago da je Dječji vrtić Vrbovec dobio ovu nagradu te ujedno želimo iskreno zahvaliti svima koji su podržali naš vrtić svojim glasovima. Ova će donacija biti isključivo iskorištena za opremanje soba dnevnih boravaka i zajedničkih prostora u kojima borave djece sa svojim odgojiteljima. Ovakav oblik podrške omogućit će nam stvaranje još kvalitetnije okoline u kojoj će djeca uživati u igri, učenju i druženju dok će odgajateljima pružiti funkcionalno radno okruženje. Hvala tvrtki JYSK na predanosti zajednici i prepoznavanju važnosti ulaganja u budućnost kroz podršku odgoju i obrazovanju. Ova suradnja predstavlja važan korak prema ostvarivanju naših ciljeva u pružanju najboljeg mogućeg okruženja za razvoj naše djece.''