°C 8

ŽRK Dugo Selo: Rezultatska ljestvica podignuta visoko

09.08.2017.

Igor

Rukometašice Dugog Sela prije dva su dana započele s pripremama za novu prvenstvenu sezonu koju otvaraju na domaćem parketu utakmicom protiv Koke (16./17. rujan). Kako bi se igračice što bolje pripremila za sve napore koji ih očekuju u planu je odigravanje većeg broja pripremnih utakmica te sudjelovanje na nekoliko turnira. 

Prošla je sezona za dugoselski klub bila najuspješnija u povijesti kluba, jer u prvenstvu je u konačnici zauzeto šesto mjesto, dok je na Final Fouru osvojeno treće mjesto.

-Uprava kluba radi i na igračkom planu, točnije razgovara se s nekoliko potencijalnih pojačanja, a konkretna imena bit će objavljena nakon realizacije prijelaza- poručuju iz kluba.

Osim u igračkom dijelu, radi se i na jačanju organizacijsko-financijskog dijela gdje se očekuje veća pomoć od strane županije, grada, a naročito sponzora. Također, previđeno je i jačanje u promidžbenom dijelu pa će tako i ove sezone klub izdati godišnje iskaznice „Prijatelj kluba“ koje su se u prošloj sezoni prodale u velikom broju.