°C 9

Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu

10.12.2017.

Igor

Sportska lepeza Velike Gorice odnedavno je bogata i za žensku košarku zahvaljujući Košarkaškom klubu VelGor. Igrala se ženska košarka u prijašnjim vremenima u našem gradu i to na vrlo visokom nivou, nakon čega je uslijedio višegodišnji post koji je prošlog ljeta prekinut. 

-Drago nam je što smo mi pokrenuli taj program ženske košarke. Još uvijek smo u fazi okupljanja, no nadam se da će ih uskoro biti što više- rekao nam je trener Hani Istanbuli.

Novoosnovani klub u vrlo kratkom je roku uspostavio kontakt sa Zarom iz Zadra čiji je podmladak jučer gostovao u Velikoj Gorici. Riječ je o uzvraćenom gostoprimstvu budući da su polaznici VelGora prije mjesec i pol dana gostovali u Zadru. Sportski susreti sada već prijateljskih klubova upriličeni su u dvorani u Novom Čiču.

-Nadam se da je ovo tek početak jednog velikog prijateljstva koje ća našim djevojčicama služiti za stjecanje iskustva jer još uvijek one nisu u službenom natjecanju. Ovo će im biti dodatni motiv za rad i daljnje treniranje- kaže Istanbuli.

Taj manjak iskustva itekako se vidio u susretu u kojem su gošće slavile s 48:42. Cjelodnevni košarkaški dan osim utakmice ženskih selekcija upotpunjen je i s dvije utakmice mlađih kadeta.

Galerija slika

Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu Ženska košarka se vratila u Veliku Goricu