°C 6

Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba

15.01.2018.

ivana

Pimont iz Zagreba i lonjički CB Cubismo zatvorili su 39. izdanje Malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar u Vrbovcu, a tek u drugom poluvremenu odlučen je pobjednik - Pimont, koji je slavio 3:2.

Poveli su Zagrepčani autogolom Lukića, Skupnjak i Colarić preokrenuli su rezultat, a onda su Toš i Šestić postavili konačan rezultat i svojoj ekipi donijeli pobjednički pehar i nagradu organizatora. Igrač turnira je Matija Dimović iz Cubisma (inače, kapetan NK Vrbovca), koji je ujedno i najbolji strijelac, a vratarom turnira proglašen je Pavao Ježić iz pobjedničke momčadi.

Tako je završila još jedna malonogometna priča u Vrbovcu, koja ponovo na tribine vratila publiku; kako je turnir odmicao od 23. prosinca, gledalište dvorane II. osnovne škole bilo je sve punije. Dovoljan je to podstrek organizatoru memorijala, NK Lonji iz Lonjice, da tako nastavi i ovaj turnir vrati na staze, na kojima je nekada i bio.

Finalnom utakmicom i podjelom nagrada, završila je tako bogata nedjelja. Odigrane su polufinalne seniorske i veteranske utakmice, pa razigravanje za treća mjesta. Na parket su izašli i akteri humanitarne revijalne utakmice (ŽNK Vrbovec i Prijatelji Vrbovca), koja je završila 1-1, a nakon nastupa Mažoretkinja i Limene glazbe, Vrbovec je javno proglasio i nagradio svoje najbolje sportaše u minuloj godini.

Rezultati

Seniori-polufinale: Domaja-Pub Cubismo 3-4 (penali), Pimont-Sagovi Zagreb 4-2 (penali);
za 3. mjesto: Domaja-Sagovi 7-2.
Veterani-polufinale: CB Donitej-CB Mozart 4-2, Gradnja Invest sport-Kurbla 4-3 (penali);
za 3. mjesto: Mozart-Kurbla 3-0 bb.
Finale - pioniri: Vrbovec-Križevci 1-2; veterani: Donitej-Gradnja Invest sport 4-3.

 

(F.S.)

Galerija slika

Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba Završio 39. memorijal u Vrbovcu- pehar Pimontu iz Zagreba