°C 5

Za vikend posebna regulacija prometa u Samoboru

12.06.2018.

Vana Pocrnjić

Sve je spremno za 25. izdanje međunarodne brdsko biciklističke utrke u olimpijskoj disciplini cross-country – XCO Samobor 2018. UCI Class 1 koja se održava u nedjelju, 17. lipnja na atraktivnoj stazi na području Park šume Tepec, u organizaciji Brdsko biciklističkog kluba Šišmiš.

Kako bi se ovakva utrka mogla održati nužno je uspostaviti posebnu regulaciju prometa koja će jamčiti sigurnost sudionika, a bit će uspostavljena na sljedeći način od 8 do 17 sati za sav promet bit će zatvoren glavni gradski trg - Trg kralja Tomislava te ulica Svete Ane od Trga kralja Tomislava do Jurjevske ulice i cijela Jurjevska ulica.

Također, za sav promet osim za potrebe stanara bit će zatvorene sljedeće ulice: Livadićeva ulica od Obrtničke ulice do Trga kralja Tomislava, Perkovčeva ulica od Langove ulice do Trga kralja Tomislava, Šmidhenova ulica (od Trga kralja Tomislava do Obrtničke ulice) i Ulica svete Ane

Iz Brdsko biciklističkog kluba Šišmiš obavještavaju građane da će najlakši pristup do crkve svete Anastazije automobilom biti Ulicom svete Ane iz ulice Franza Liszta te mole građane za strpljenje i razumijevanje kao i pridržavanje uputa privremene regulacije prometa.

(Foto: Tomislav Lončar)

 

Galerija slika

Za vikend posebna regulacija prometa u Samoboru Za vikend posebna regulacija prometa u Samoboru Za vikend posebna regulacija prometa u Samoboru