°C 9

Vrhunska partija i pobjeda rukometašica Gorice

26.11.2018.

Redakcija

Sjajnu partiju pružile su rukometašice Gorice u osmom kolu 3. HRL - središte te su s 21:13 nadigrale Petrinju.

Iako su službeno bile domaćin ovog dvoboja, Goričanke su utakmicu odigrale u Petrinji.

Nakon uvodnog vodstva Petrinje goričke rukometašice preuzele su inicijativu i do predaha su izgradile prednost od četiri pogotka (11:7). Drugo poluvrijeme su otvorile s četiri uzastopna pogotka i veliku razliku sačuvale su do kraja dvoboja.

Danijela Mihaljević predvodila je ekipu s devet golova, od čega su tri bila s linije sedam metara. Roberta Malnar dodala je pet, Sara Treščec je tri puta bila precizna, Klara Nedić je postigla dva pogotka, a po jednom su suparničku mrežu zatresle i Hana Črnjević i Ivana Tolić.

Kod Petrinje bolja od ostalih bila je Tea Nurkić s četiri zgoditka.

Gorici je ovo treća pobjeda u osam odigranih susreta.

ŽRK Gorica: Renata Pavić, Stela Tomljanović; Martina Čangar, Danijela Mihaljević 9, Ivana Tolić 1, Roberta Malnar 5, Klara Nedić 2, Josipa Lukinić, Hana Črnjević 1, Sara Trešćec 3. Trenerica: Lukrecija Čurek

DERBI ZAČELJA U IDUĆEM KOLU

Rukometašice Udarnika nisu ponovile uspjeh od prije nekoliko dana iz prvog kola Kupa. U prvenstvenom dvoboju u Zaprešiću seniorke su poražene s 31:22.

-->> Rukometašice Udarnika sa zvukom sirene do drugog kola Kupa

Domaće igračice kontrolirale su dvoboj te su na kraju sigurno stigle do svog sedmog ovosezonskog slavlja, dok je Udarnik ostao na jednoj pobjedi.

Prilika za drugi pozitivan rezultat dolazi već nadolazećeg vikenda na domaćem terenu, u velikom derbiju začelja s Rovinjom.