°C 8

Vrbovčani u trenažnom procesu

18.07.2017.

Igor

Na Gradskom stadionu u Vrbovcu sinoć su počele pripreme vrbovečkog trećeligaša za novu sezonu. U odnosu na prošlo prvenstvo, klub je ostao bez trećine igrača koji su napustili klub u ljetnom razdoblju.

Istupnice su uzeli Medverec, Gomerčić, Babić i Dodić, dok je trenerski stožer zahvalio Šimiću, Vladisavljeviću i Vidoviću na koje više ne računa u novoj sezoni. Prozivku igrača izvršio je trener Ante Klarić koje je, s pomoćnikom Damirom Talajom, upoznao s planom priprema nakon čega su zajedno odradili i prvi trening. Na treningu su se od starosjedioca pojavili: kapetan Dimović, Bradić, F. Jendriš, Tomić, N. Jendriš, Ćosić, Boroša, D. Colarić, Uremović, J. Colarić, Pluščec, Kokot, Petak i dojučerašnji junior Vimislicky, dok je Horvatić bio opravdano odsutan. Najveće pojačanje je svakako povratak brazilskog napadača Uemersona Ramona De Souza Barbosa koji stigao iz makedonskog prvoligaša Pobjede iz Prilepa, te Filip Bukovec iz trećeligaša Dubrava Tim kabel i Ivan Dodić iz Odre. U Vrbovcu su priliku dali i talentiranim juniorima Busiji i Košaku te kadetima Hercigu i Radotoviću.

Pred Vrbovcem je ponovo veliki izazov kako formirati novu kvalitetnu momčad za novu trećeligašku sezonu. Međutim, predsjednik Vladimir Baček je naglasio bez obzira na sve igračke i druge probleme:

-Vrbovec je klub s dugogodišnjom trećeligaškom tradicijom u kojem će dobivati priliku talentirani i mladi nogometaši željni igračkog dokazivanja i koji će se beskompromisno boriti i ponosno nositi crveni dres kluba koji uskoro slavi 95. obljetnicu osnivanja.

Prema planu Vrbovec će odigrati devet pripremnih utakmica: 22. 07. Križevci - Vrbovec, 26.07. Bjelovar – Vrbovec, 29.07. Vrbovec – Croatia (Hrastje), 01.08. Ponikve – Vrbovec, 05.08. Mladost (Ždralovi) – Vrbovec, 09.08. Vrbovec – Gorica II (Velika Gorica), 13.08. Sesvete –Vrbovec, 16.08. Prigorje (Markuševec) – Vrbovec i 19.08. Vrbovec – Samobor.