°C 8

Uspješan svibanj za Jelenaše

27.05.2019.

Josipa Hodalj

Tijekom mjeseca svibnja članovi Orijentacijskog kluba Jelen nastupili su na tri natjecanja u Daruvaru i Zagrebu.

Na sprintovima u Daruvaru, 4. svibnja, Miran Košćica osvojio je sedmo mjesto, a Vladimir i Ivan Miovec peto i deveto.

U nedjelju 12. svibnja slijedio je 42. Ačkov kup, gdje je Dora Delić zauzela treće mjesto, a Noa Kelc četvrto u svojoj kategoriji. Na zagrebačkoj Medvednici odlično se snašla i Ana Beblek petim mjestom u kategoriji seniorki te Ivan Šeperić-Grdiša sedmim mjestom među seniorima. Željka Gajdek i Miran Košćica zauzeli su peto i šesto mjesto u svojim kategorijama, isto kao i Martina Bedeković Tanković te Sabina Seražin Korper.

Još bolji bili su naši veterani, zlatnu medalju odnio je Damir Miljković, Marijan Bogović okitio se broncom, a Miroslav Besten zauzeo je četvrto mjesto.

Vikend kasnije održano je još jedno sprint natjecanje, na zagrebačkom Borongaju, gdje smo ponovno bili na postolju. U veteranskim kategorijama Marijan Bogović i Miroslav Besten zauzeli su drugo odnosno treće mjesto, dok je Dalibor Stankovski bio šesti u svojoj kategoriji. Dora i Sara Delić zauzele su četvrto i peto, Nikolina Miovec deveto mjesto, a Željka Gajdek četrnaesto.

Ovim rezultatima OK Jelen se probio na peto mjesto ukupnog poretka u Kupu Hrvatske.

Uz natjecanja, sudjelovali sui na Sajmu mogućnosti u Klinča Selu, u organizaciji MUP-a, te su u suradnji s OŠ Ljubo Babić obilježili Svjetski dan orijentacije prigodnim labirint natjecanjem.

Galerija slika

Uspješan svibanj za Jelenaše Uspješan svibanj za Jelenaše Uspješan svibanj za Jelenaše Uspješan svibanj za Jelenaše Uspješan svibanj za Jelenaše Uspješan svibanj za Jelenaše