°C 14

Uskršnja trka u Jaski

04.04.2018.

Redakcija

U Jastrebarskom je na Uskršnji ponedjeljak, već treću godinu za redom Orijentacijski klub Jelen organizirao Uskršnju dječju utrku. Utrka se održala u naselju Zrinski-Frankopana te je nastupilo ravno pedeset mališana iz Jastrebarskog i okolice, ali i iz Zagreba i drugih obližnjih gradova.

U kategoriji djevojčica do 10 godina najbrže su bile Ivona Ciban, Lara Prša i Lena Bečir dok su u kategoriji djevojčica do 12 godina medalje osvojile Ema Morić, Vita Novosel i Hanna Kokot. Kod dječaka do 10 godina najuspješniji je bio Dominik Ivčec, ispred Antonia Berečeka i Vita Čalića. U OPEN kategoriji pobijedio je Eugen Ciban. U kategoriji do 7 godina najbrži su bili Vladimir Miovec, Lea Glavurdić i Marko Novosel.

Vikend ranije na Ključić brdu održano je i natjecanje u preciznoj orijentaciji gdje je nastupilo dvoje članova OK Jelen. Ana Beblek osvojila je zlatnu medalju u A kategoriji, a Ivan Šeperić-Grdiša zauzeo je osmo mjesto u E kategoriji.

(Foto: OK Jelen)

Galerija slika

Uskršnja trka u Jaski Uskršnja trka u Jaski Uskršnja trka u Jaski Uskršnja trka u Jaski Uskršnja trka u Jaski Uskršnja trka u Jaski Uskršnja trka u Jaski Uskršnja trka u Jaski Uskršnja trka u Jaski