°C 15

Udarnik za kraj uspješne jeseni gostuje u Poreču

23.11.2017.

Igor

S tri uzastopne pobjede nogometaši Udarnika kolo prije kraja jesenske dionice na trećeligaškom Zapadu stigli su do četvrtog mjesta. Pobjedonosni niz započeo je pobjedom protiv Trnja, nastavljen je protiv Zagorca u Krapini te Pazinke koja je iz Kurilovca ispraćena s četiri pogotka. 

-Mogu reći da smo prezadovoljni radom trenera Biškupa koji radi sjajan posao, što pokazuju i rezultati jer imamo 28 bodova i trenutno smo četvrti. Atmosfera u momčadi je odlična, dečki su prava škvadra, igraju jedan od najljepših nogometa u ligi, tako da je gušt gledati utakmice i uživati u prezentaciji naših igrača- s ponosom će sportski direktor Darko Janječić- Žica koji je odlučio podvući učinak mladih igrača koji nisu samo broj, već ozbiljni igrači koji odrađuju cijele utakmice.

-Cijelo prvenstvo sam šutio, ali sada na kraju bez imalo skromnosti tvrdim da imamo tri najbolja mlada igrača u ligi. Radi se o sjajnom veznom igraču Antoniju Krsniku, desnom bočnom Marijanu Grdeniću, te svestranom Ivanu Čoliću koji može igrati na više pozicija. Oni su sve svoje kvalitete pokazali uz pomoć onih iskusnijih koji se sjajno nadopunjuju s njima- nastavio je Žica.

Sjajnu jesen igrači Udarnika zaključit će gostovanjem u Poreču kod Jadrana. Za dobro odrađen posao u prethodnih šesnaest utakmica Uprava kluba na čelu s predsjednikom Filipom Gabelicom odlučila je nagraditi dečke s odlaskom na utakmicu dan ranije. Put Poreča odlazi se tako u petak u jutarnjim satima. Smještaj je osiguran u Hotelu Diamant, a uz jedan trening igrači će imati i dovoljno vremena za opuštanje i upoznavanje svih ljepota ovog prekrasnog gradića.

-Ovo je nagrada za sve u klubu, a ja mogu kao sportski direktor biti ponosan na cijelu upravu, igrače i trenera za koje smo sve ovo i organizirali- za kraj razgovora će sportski direktor Janječić.

Utakmica u Poreču na Stadionu Veli Jože igra se u subotu od 13,30 sati. U istom terminu još se sastaju; Krk-Vrapče, Dubrava Tim kabel-Špansko, Zagorec-Opatija, Pazinka-Maksimir, Zagreb-Vrbovec, Segesta-Vinogradar i Dugo Selo-HAŠK. Kolo će u nedjeljnoj matineji od 11 sati na Trnju zaključiti Trnje i Rudar.