°C 13

U nedjelju memorijal "Kardinal Franjo Kuharić"

20.06.2018.

Vana Pocrnjić

Nogometni klub Pribić i ove godine organizira memorijalni malonogometni turnir "Kardinal Franjo Kuharić". Ovogodišnje izdanje turnira je 12. po redu, a njegovi organizatori ponosni su što je postao prepoznatljiv u jaskanskoj okolici.

Turnir će se održati u nedjelju 24. lipnja s početkom u 9 sati. Nakon završetka turnira, u večernjim satima, svi posjetitelji moći će uživati u vrhunskoj zabavi uz poznati bend Maestral. Organizatori ističu kako su ove godine uveli i neke novitete.

-Svake godine nastojimo uvesti neki novitet u turnir stoga smo ove godine odlučili organizirati natjecanje u pucanju penala. Natjecatelji će se moći prijaviti na dan turnira, a pobjednik će osvojiti vrijednu nagradu. Svake godine nastojimo osigurati vrijedne nagrade za najbolje ekipe – istaknuli su iz kluba.

Pobjednik turnira tako će osvojiti 40% od uplaćenih kotizacija, drugoplasirani će dobiti 30% od kotizacija, a trećeplasirana ekipa 10% od kotizacija. Klub je pripremio pehare za prve tri momčadi, te za najboljeg strijelca i vratara turnira. 

Prijave momčadi traju do subote 23. lipnja do 20 sati kada će se održati izvlačenje skupina u klupskim prostorijama (igralište NK Pribić). 

Svi zainteresirani za sudjelovanje na turniru mogu prijaviti momčad na brojeve telefona 091 766 2998 (Alen) ili 095 565 9504 (Josip), na mail kluba nkpribic@gmail.com ili putem službene Facebook stranice kluba. Kotizacija za turnir iznosi 400 kuna po ekipi. 

NK Pribić se u posljednjih nekoliko godina pokazao kao odličan organizator zabavno-sportskih događaja, stoga organizatori i ove godine očekuju odličan nogomet i vrhunsku zabavu. 

-Najbolje reference su nam tradicionalni Pribićki susreti i ovaj turnir. Uz nogomet i dobru zabavu ovaj događaj će uveličati i nastup Krašićkih mažoretkinja koje su prije nešto više od mjesec dana osvojile srebro i broncu na državnom natjecanju u Rovinju. Uz dobar nogomet i dobru zabavu najbolje ide dobro jelo i piće pa ćemo se i ove godine pobrinuti da ponuda bude raznolika – poručili su iz NK Pribić te pozvali sve da dođu na turnir gdje ih čeka dobro druženje uz puno zabave i veselja.

 

RASPORED

NEDJELJA, 24.6. 
9:00 POČETAK TURNIRA - UTAKMICE PO SKUPINAMA
16:00 NASTUP KRAŠIĆKIH MAŽORETKINJA
16:30 NATJECANJE U PUCANJU PENALA
17:30 ZAVRŠNICA TURNIRA
19:30 PROGLAŠENJE POBJEDNIKA
20:00 ZABAVA - GRUPA MAESTRAL

Galerija slika

U nedjelju memorijal "Kardinal Franjo Kuharić"