°C 10

Trofej Dinamo kreće u Ivanić Grad

05.07.2018.

Redakcija

Kvalifikacijski turniri dolaze svom kraju, ostala su još samo dva prije završnice na Šalati, a u četvrtak, 5. srpnja, kreće i Ivanić Grad. Igra se u četvrtak, petak i nedjelju u dvije kategorije u ženskoj i seniorskoj kategoriji.

Četrnaest ekipa u muškoj i šest ekipa u ženskoj kategoriji na terenu Hotela Sport u Ivanić Gradu, na plavoj podlozi Trofeja Dinamo borit će se za bodove koji možda nekim ekipama budu značili plasman na završnicu na Šalati.

U ženskom turniru tri od četiri trenutno vodeće ekipe na ukupnoj tablici nalaze se u ždrijebu Ivanića, što garantira odličan turnir i zanimljive utakmice. U muškoj kategoriji, uz domaće ekipe koje će željeti ostvariti što bolji rezultat na domaćem terenu, u ždrijebu se nalaze i ekipe koje su trenutno ispod crte i traže ključne bodove u borbi za Šalatu što nam kao i u ženskom turniru također garantira odlične okršaje.

Ekipe se, osim za bodove, bore i za nagradni fond od čak 15 000 kn (1. mjesto – 10 000 kuna, 2. mjesto – 4 000 kuna i 3. mjesto – 1 000 kun).

Osim odličnog nogometa i zanimljivih utakmica, domaćin turnira, Hotel Sport je pripremio i bogat popratni sadržaj. U petak je u Ivaniću organizirana Plava noć za članove Futsal Dinama i prijatelje uz tamburaše.

Bit će organiziran i Dinamov dan, gdje je članovima Futsal Dinama i gostima besplatno korištenje vanjskog bazena, besplatni teniski tereni, brojne pogodnosti hrana i pića i također pripremljeno je gledanje utakmice Hrvatska-Rusija. Turnir starta u 18 sati, i očekuje se mnogo posjetitelja na terenima Hotela Sport.

(Foto: Trofej Dinamo)