°C 7

Trenerica Ines Grdenić odvela Miju Mijović i Petra Oreškovića do medalja na prvenstvu Hrvatske

19.11.2019.

Damir Žbulj

Karate klub Velika Gorica ostvario je na prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore nove vrhunske rezultate i dva mjesta na pobjedničkom postolju.

Pod trenerski vodstvom Ines Grdenić i Tomislava Stojanovića sjajna Mia Mijović je u konkurenciji U-21 mlađih seniorki do 55 kilograma osvojila srebrnu medalju i naslov viceprvakinje Hrvatske!

Petar Orešković je u kategoriji do 67 kilograma, također među mlađim seniorima, osvojio brončanu medalju!

"Ovo su odlični rezultati i oboje ostaju u igri za plasman na Europsko prvenstvo, koje će se u Budimpešti održati u veljači iduće godine," poručili su iz kluba.

Nastupili su i Dominik Kučan (juniori -68kg) i Ivan Ivelj (kadeti -52kg), ali nažalost nisu bili blizu medalje, nakon poraza u drugom, odnosno prvom kolu.

Trenerica Ines Grdenić odvela Miju Mijović i Petra Oreškovića do medalja na prvenstvu HrvatskeTrenerica Ines Grdenić odvela Miju Mijović i Petra Oreškovića do medalja na prvenstvu HrvatskeTrenerica Ines Grdenić odvela Miju Mijović i Petra Oreškovića do medalja na prvenstvu HrvatskeTrenerica Ines Grdenić odvela Miju Mijović i Petra Oreškovića do medalja na prvenstvu Hrvatske