°C 11

Trećeligaši nastavljaju već u srijedu

16.10.2017.

Igor

Derbi 10. kola 3. HNL-Zapad na Mladini opravdao je očekivanja nogometnih sladokusaca. Vinogradar je preokrenuo minus 0-2 i pobijedio na kraju Krka 3-2. Zeleni su tako ponovo zasjeli na vrh trećeligaške ljestvice. Pravoj golijadi svjedočili su i gledatelji susreta Vrapče-Jadran, koji je završio 3-3.

Vrbovčani su do tri boda došli četiri minute prije kraja susreta s bijele točke! U suparničkom šesnaestercu srušen je bio u velikoj gužvi Ramon, a s bijele točke ljevicom je pogodio Boroša, džoker s klupe, koji je već u 64. minuti priredio sjajnu minijaturu, nakon koje je pogodio stativu.

Udarnik je izborio najuvjerljiviju, 3-0, pobjedu protiv Rudara. Minimalni su slavili Maksimir nad Opatijom, Dugo Selo protiv Trnja, te Zagreb nad Pazinkom. Segesta-Zagorec završilo je 1-1, kao i susret HAŠK-a i Dubrave.

Dakle, vodi Vinogradar s 25 bodova, ispred Opatije (22) i Krka (20), a Vrbovec je skočio na 7. mjesto sa 17 bodova.

11. kolo igra se već u srijedu. Vinogradar odlazi u Dubravu, Vrapče gostuje Opatiji, a Vrbovec odlazi na vruće gostovanje Krku. Špansko je domaćin Udarniku, HAŠK odlazi na Trnje, Dugo Selu u Krapinu, Zagreb gostuju u Poreču, a u Pazin na derbi začelja stiže Segesta.