°C 16

Treća liga-zapad:  Vinogradar pao u Vrbovcu!

30.03.2018.

Franjo Simić

Kakva nogometna predstava u Vrbovcu! Na sajmištu je u četvrtak pred oko 250 gledatelja, i nakon 13 sušnih godina, pao lider Treće lige – Vinogradar.

Gotovo fanatični domaćin savladao ga je rezultatom 3-1. Kad su se mnogi pobojali da će Crveni nastaviti igrati slabo kao domaćini, Bradićeva momčad sve je iznenadila. Krenuli su silovito i, na koncu, efikasno. Mrežu gostiju načeo je Pluščec, krasnim  pogotkom glavom u 36. minuti nakon ubačaja kapetana Dimovića iz kornera, što je i bio rezultat do poluvremena.

U nastavku susreta za novo vodstvo u 52. minuti pobrinuo se Josip Colarić (glavom) na asistenciju Sliškovića, a svojim drugim  golom u 75. minuti Pluščec  (repriza prvog pogotka) stavlja „točku na i“ svoje sjajne partije i velike pobjede Vrbovca. Ipak, počasni pogodak za Vinogradar postigao je prvi strijelac lige Prijić u 80.  minuti susreta.

Vrbovec se tako revanširao Vinogradaru za jesenski poraz na Mladini (0-2). Dovoljno razloga za veliko slavlje igrača, trenera i gledatelja.

Jučer je Dugo Selo pobijedilo Maksimira u gostima 3-0, a još u srijedu Rudar je slavio protiv Zagreba 4-0.

Danas (u petak) igraju Kurilovec-HAŠK, u subotu Krk-Pazinka, Opatija-Segesta i Špansko-Jadran, a kolo zatvaraju u ponedjeljak Dubrava-Zagorec.

Nakon nepotpunog 21. kola Vinogradar je na čelu ostao s 46 bodova dok Vrbovec ima 34.