°C 10

Startali i Vrbovčani

16.01.2018.

ivana

Završio je zimski odmor za nogometaše vrbovečkog trećeligaša. U ponedjeljak navečer na Gradskom je stadionu obavljena prozivka i krenule su pripreme za proljetnu polusezonu. Odazvali su se svi igrači, osim Brazilca Ramona, koji je nedavno napustio klub.

Igrače je pozdravio i novi predsjednik kluba Robert Đuranec (inače, vrbovečki dogradonačelnik) s gotovo cijelim Izvršnim odborom, čestitavši im najprije na sjajnom jesenskom rezultatu (7. mjesto s 26 bodova) te na tituli momčadi godine u Vrbovcu, koja im je dodijeljena u nedjelju.

-Financijska situacija nije sjajna, ali uprava će činiti sve da vam osigura normalan rad, a vi i treneri bit ćete na listi prioriteta uvijek na najvišem mjestu. Ujedno vas molim da ostanete i dalje dobra klapa, da trenirate i dobro igrate, radi sebe, publike i grada – izravno im je poručio prvi čovjek Kluba.

Trener Tihomir Bradić igrače je upoznao s planom priprema. Radit će svakodnevno na pomoćnom igralištu i u teretani, a do početka proljetne polusezone dogovoreno je i devet pripremnih utakmica. Prvu igraju doma već u subotu u 14 sati s Kloštrom.

 

(Franjo Simić)