°C 16

Sedam zlata sa prvenstva Hrvatske u karateu

18.04.2018.

Redakcija

Ovog vikenda u Zagrebu održano je prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste na borilištima Sportskog centra Lučko nastupilo je 550 karatista iz 83 kluba iz cijele Hrvatske.

U subotu nastup na borilištima Sportskog centra Lučko bio je rezerviran za mlađe učenike, mlađe učenice i mlađe kadete. Karatisti Mladosti bili su uspješni u konkurenciji mlađih kadeta.

Valentino Ivanić u kategoriji mlađih kadeta do 48 kilograma osvojio je zlato, a srebro je pripalo Ivanu Huzaniću u kategoriji -45 kilograma. Njima se dobrim nastupom i rezultatom pridružila Mia Zetica koja je u konkurenciji mlađih kadetkinja do 40 kilograma osvojila 3.mjesto.

Uz mlađe kadetkinje su nastupili učenici i učenice, a šampionsku titulu iz prošle godine potvrdio je Leonard Golubić osvojivši zlato u kategoriji učenika do 34 kilograma.

U kategoriji učenika do 42 kilograma Teo Crnogaj osvojio je broncu, a u kategoriji učenica do 44 kilograma Klara Baotić osvojila je srebro, dok je Ozana Vujević u kategoriji učenica do 40 kilograma osvojila broncu.

U ukupnom poretku klubova na održanom prvenstvu Hrvatske u kategoriji učenika i učenica karate klub Mladost zauzeo je 1.mjesto a u ukupnom poretku klubova u kategorijama mlađih kadeta i mlađih kadetkinja 4.mjesto.

(Foto: Grad Ivanić-Grad)

Galerija slika

Sedam zlata sa prvenstva Hrvatske u karateu Sedam zlata sa prvenstva Hrvatske u karateu Sedam zlata sa prvenstva Hrvatske u karateu Sedam zlata sa prvenstva Hrvatske u karateu Sedam zlata sa prvenstva Hrvatske u karateu