°C 4

Samoborac Fran Bošnjak zlatan na međunarodnoj biciklističkoj utrci

26.03.2019.

Vana Pocrnjić

U nedjelju, 24. ožujka, u Sloveniji održana je prva biciklistička utrka ove sezone "GRIČI XCO VRTOJBA C1", gdje su se natjecali i članovi samoborskoga brdskog biciklističkog kluba Šišmiš, te su ostvari odlične rezultate u vrlo jakoj konkurenciji.

Jan Horvat je među najmlađima u svojoj kategoriji do 9 godina ove sezone te je zauzeo 16. mjesto od 22 natjecatelja. Ruben Ahola bio je 51. od 73 kadeta, dok je Larisa Bošnjak odvozila vrlo dobru utrku, te zauzela sedmo mjesto od 13 juniorki.

Apsolutni junak dana bio je Fran Bošnjak, koji je senzacionalno pokorio međunarodnu konkurenciju od 73 kadeta te osvojio prvo mjesto na ovoj iznimno jakoj utrci. Fran je vodio utrku od samog početka do kraja te pokazao vrlo izraženu dominaciju na prvoj utrci sezone. Svaka čast Franu, ali i svima ostalima!

Fran i Larisa Bošnjak će idućeg vikenda nastupiti s reprezentacijom na još jačoj utrci u Langenloisu (AUT), dok ostale Šišmiše očekuje sljedeća utrka Kupa Hrvatske u Premanturi pored Pule za dva tjedna.

(Foto: Grad Samobor)

Galerija slika

Samoborac Fran Bošnjak zlatan na međunarodnoj biciklističkoj utrci Samoborac Fran Bošnjak zlatan na međunarodnoj biciklističkoj utrci