°C 8

Rukometaši Rudara krenuli s pripremama za Premijer ligu

08.08.2018.

Redakcija

Nakon više nego zasluženog ljetnog odmora rukometaši Rudara započeli su s pripremama za novu sezonu Premijer rukometne lige.

Momčad Hrvoja Štibohera u ovaj najjači rang natjecanja ući će bez nekih velikih promjena u igračkom kadru, a jedina novina su desno krilo Mario Mustapić i desni vanjski Fran Čurić koji u klub stižu kao pojačanja.

Rudari će cjelokupne pripreme obaviti u svojoj dvorani u kojoj imaju sve potrebne uvjete, a tijekom sedam tjedana zahtjevnih priprema ukupno će odraditi 32 treninga i odigrati devet utakmica kako bi se što bolje pripremili za start prvenstva.

Samoborci u prvom kolu na svom parketu dočekuju ekipu Dubrave, a prvu pravu provjeru imat će već u subotu, 18. kolovoza, kada sudjeluju na turniru u Virovitici.

Za ekipu Rudara u ovoj novoj natjecateljskoj sezoni zaigrat će: vratari - Filip Cvetković, Antonio Otmačić, Josip Žitković, krila - Dominik Trčak, Tomislav Štajnkler, Karlo Skendrović, Josip Runtas, Mario Mustapić, Maksimilijan Jurić, kružni - Tomislav Brnas, Matej Štajnkler, Dominik Banjedvorec, vanjski - Hrvoje Tojčić, Andrej Trčak, Lovro Gaća, Filip Skendrović, Erik Fresl, Fran Čurić, Matej Škiljan i Mihael Trčak.

Foto i izvor: Grad Samobor