°C 9

Rukometaši Gorice započeli s trenažnim procesom

14.08.2018.

Redakcija

Po već uvrijeđenom pravilu, rukometaši Gorice s pripremama za novu rukometnu sezonu koja starta 22./23. rujna započeli su na atletskom poligonu Gradskog stadiona. Prvom okupljanju odazvalo se dvadesetak igrača među kojima su bila i neka nova lica.

Uz većinu igrača koji su lani nosili dres kluba, na prvom okupljanju bila je i nekolicina mladih igrača poniklih u klubu, a nova lica u goričkom prvoligašu Filip Goričanec, Julijan Šalić i Bruno Negran. Kako je istaknuo dopredsjednik Dražen Bačurin koji se obratio igračima i stručnom stožeru, igrački kadar još uvijek nije definiran te se može očekivati još pokoje novo ime u svlačionici Gorice.

Kad su odlasci po srijedi Andro Vladušić se umirovio, Ivan Matić je na pragu prelaska u Mađarsku, dok se još uvijek traži model za ostanak Ivana Laljeka, a duže vrijeme s parketa će izbivati vratar Tomislav Sladoljev.

Već prvog dana priprema krenulo se s ozbiljnim radom pod patronatom kondicijskog trenera Damira Bošnjaka koji će s igračima raditi u narednih desetak dana, nakon čega će se uz treninge na otvorenom, raditi i u dvorani. Prva pripremna utakmica igra se 25. kolovoza protiv Virovitice, nakon čega slijede susreti protiv Metalca u dva navrata te Dubrave, a odigrat će se i dva turnira u Petrinji i Bjelovaru, što bi trebalo biti dostatno da se spremno dočeka prvo kolo i utakmica protiv Poreča.

Galerija slika

Rukometaši Gorice započeli s trenažnim procesom Rukometaši Gorice započeli s trenažnim procesom Rukometaši Gorice započeli s trenažnim procesom Rukometaši Gorice započeli s trenažnim procesom Rukometaši Gorice započeli s trenažnim procesom Rukometaši Gorice započeli s trenažnim procesom Rukometaši Gorice započeli s trenažnim procesom