°C 14

Riječki komplimenti Vrbovcu!

21.09.2017.

Igor

Višestruko zadovoljan iz Vrbovca je otišao aktualni prvak, euroligaš i lanjski vlasnik Kupa, NK Rijeka nakon odigrane utakmice 1/16 finala Kupa s domaćim trećeligašem. Dakako, Rijeka je pobijedila 3:1, što i nije neočekivano, ali domaćin je zaista skupo „prodao svoju kožu“.

Postigao je počasni pogodak, ali je junak utakmice bio vratar Filip Jendriš, koji je bravurozno čuvao svoja vrata. Jer, tko zna što bi bilo u protivnom. 

Nadalje, preko tisuću navijača iskreno je pozdravilo svoje, ali i gostujuće igrače, pri izlasku na travnjak kroz špalir vrbovečkih mažoretkinja, a Matjaž Kek će nakon susreta izjaviti kako ga je ovo iskreno iznenadilo (ali i obradovalo), znajući da većina publike inače navija za Dinamo.

-To je znak da ima nade za hrvatski nogomet! – izjavio je riječki strateg u kamere RI-kanala i dodao kako je još prije podne bio skeptičan u pogledu travnjaka, koji je na kraju ipak bio u takvom stanju da se ovdje mogao igrati – nogomet. 

Svakako, bila je ovo još jedna velika nogometna priredba, organizirana u Vrbovcu, koja je okupila čak i one koji nisu redoviti posjetitelji tribina. Dakako, susret je pratio i vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj sa suradnicima i mnogi, mnogi drugi.

Inače susret je počeo minutom šutnje u spomen na dvojicu nedavno poginulih mladih nogometaša – braću Matić, kao i na veliku vrbovečku nogometnu legendu Željka Mikca, koji je poginuo prije točno 10 godina.

Galerija slika

Riječki komplimenti Vrbovcu! Riječki komplimenti Vrbovcu! Riječki komplimenti Vrbovcu! Riječki komplimenti Vrbovcu! Riječki komplimenti Vrbovcu! Riječki komplimenti Vrbovcu! Riječki komplimenti Vrbovcu!