°C 16

Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici

22.07.2017.

Igor

Nakon dvanaest radnih dana nogometaši Gorice danas su odigrali prvu pripremnu utakmicu. Protivnik je bio stari znanac iz Mladine, prošlogodišnji prvak 3. HNL- Zapad Vinogradar čiji su igrači s pripremama započeli ovog tjedna. 

Iako je za jednu i drugu momčad ovo bila prva provjera u devedeset odigranih minuta vidjeli smo dobru utakmicu punu tempa, a ono što je najvažnije i četiri pogotka, po dva sa svake strane. Uz to igrači jedne i druge momčadi stvorili su po još nekoliko izglednih prilika. Kad se podvuče crta, konačnih 2:2 je i najrealniji ishod utakmice u kojoj je svakoj momčadi pripalo po jedan period igre.

Bolju igru u prvom dijelu Vinogradar je okrunio vodstvom od 2:1 koje su mu donijeli Prijić i Terzić koji su poništili rano vodstvo Gorice preko Humeljaka.

-Zadovoljan sam pogotovo prvim dijelom gdje smo igrali s prvom momčadi. U drugom dijelu se vidjelo da su oni nešto spremniji te su nas pritisnuli, no uspjeli smo se othrvati- nakon utakmice će trener Vinogradara Stjepan Gomerac.

U nastavku susreta izvršene su mnogobrojne izmjene, a u takvoj konstataciji snaga bolje su se snašli domaći igrači koji su preko Dvornekovića koji je realizirao najstrožu kaznu došli do izjednačenja, nakon što je u šesnaestercu Vinogradara srušen Matošević.

-Normalno je da još nismo radili na nekim taktičkim zahtjevima na čemu ćemo sada intenzivnije raditi. Ono što smo htjeli to smo vidjeli, zanimalo nas je kako igrači djeluju unutar momčadi svojim individualnim pristupom. Naglasak smo stavili na fazu obrane. Nisam nezadovoljan, imamo puno prostora za napredak, a to me veseli- rekao nam je nakon utakmice domaći trener Dean Klafurić.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
HNK GORICA – NK VINOGRADAR 2:2 (1:2)
STRIJELCI: 1:0 Humeljak (3), 1:1 Prijić (14), 1:2 Terzić (30), 2:2 Dvorneković (68- 11m)
HNK GORICA: Kahlina, Špičić, Radoš, Jančetić, Pejić, Zenko, Humeljak, Lučić, Sedlaček, Desput, Marina (još su igrali; Veriga, Čurek, Milanović, Matošević, Muhar, Žutić, Velić, Rajić, Krsnik, Dvorneković, Povoljnjak). TRENER: Dean Klafurić
NK VINOGRADAR: Bašić, Vukić, Povrženić, Ptiček, Šćrbec, Bagarić, Bjelanović, Terić, Prijić, Hadži (još su igrali; Braje, Ivkovčić, Horvatinec, Mislimi, Bajo, Šipuš, Štulec, Rupčić, Tukić, Miličević, Koluder, Španić, Kovačević). TRENER: Stjepan Gomerac

Galerija slika

Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici Remi Gorice i Vinogradara u dobroj utakmici