°C 5

Prvo slavlje rukometašica Udarnika

15.10.2017.

Igor

Pred stotinjak gledatelja, jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici, odigrana utakmica 3.kola 2.HRL (Ž) Zapad između ŽRK Udarnika i ŽRK Senie iz Senja. Konačni rezultat bio je 38:30, dok je prvo poluvrijeme završilo 15:13.

Rukometašice su utakmicu otvorile dinamično, u prvom dijelu prvog poluvremena padao je gol za golom s obje strane. Pred kraj prvog dijela, domaćin se rezultatski počinje odmicati, a takva se igra nastavlja i u drugom poluvremenu kada su uglavnom bili na 5-6 gol razlike od gostiju iz Senja.

U odnosu na prethodne dvije utakmice nije bilo većih promjena u sastavu domaćina, a najviše pogodaka za Udarnik postigla je Andrea Antonić, koja je u prijašnjem kolu proglašena igračicom utakmice. Za momčad iz Senja strijelac s najviše golova bila je Tea Bradanović.

-Bilo je teško ali zadovoljan sam. Još se nije standardizirala prva postava, cure još sumnjaju u sebe ali vjerujem da je ova utakmica nakon prva dva poraza, put prema boljim rezultatima. Siguran sam da ova momčad vrijedi puno više nego što je trenutno pokazala, istaknuo je trener Udarnika Mario Turan nakon utakmice.

2.HRL (Ž) – Zapad, 3.kolo,
ŽRK UDARNIK - ŽRK SENIA 38:30 (15:13)
ŽRK UDARNIK: Lukinić, Filipec (vratarke), Krsnik 5, Broz 2, Mijatović 3, Drača 4, Nedić, Mihaljević 2, Bilić 4, Kramarić 1, Kos, Nuić 6, Antonić 8, Trešćec, Zrinušić 3. Trener: Mario Turan
ŽRK SENIA: Legac, Katalinić (vratarke), Cvjetičanin 1, Vrkljan 6, Konta 3, Bradanović 9, Škrgatić 1, Nekić 6, Zugan 1, Samardžić 3. Trener: Milica Dorić