°C 14

Prvi Feeder Cup Ivanu Paviću

12.06.2017.

Igor

ŠRU Odra jučer je bila organizator 1. Feeder Cup koji je održan pod pokroviteljstvom Tubertinija koji je za najbolje ribiče osigurao sponzorske nagrade. Za razliku od natjecanja u lovu ribe udicom na plovak, feeder se razlikuje po tome što ovdje nema plovka, već ima hranilicu na dnu, odnosnom rječnikom ribiča kod feedera imate štap- rolicu, hranilicu i predvez. 

Samo natjecanje održano je na Mrtvom kanalu u Veleševcu uz sudjelovanje 18 ribiča koji su se natjecali u tri sektora, dok je proglašenje najboljih pojedinaca održano kod novoizgrađenog Ribičkog doma na Ježevu gdje je za sve natjecatelje bila osigurana i okrjepa.

-Lovilo se dobro i uglavnom se lovila sitna riba. Problem je predstavljalo što je bilo jako vruće i puhao je jako vjetar zbog čega se dosta grizova nije vidjelo. Time sam zadovoljan, no nisam zadovoljan odazivom natjecatelja- ispričao nam je Tomislav Novak iz ŠRU Odre.

Najuspješniji među prijavljenim natjecateljima bio je Ivan Pavić uz kojeg su mjesto na pobjedničkom postolju zauzeli još Nenad Lovrinčević i Goran Žgela koji su bili najbolji po svojim sektorima.