°C 10

Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu

19.06.2017.

Igor

Jastrebarsko je u vikendu za nama bio domaćin Međunarodnog nogometnog festivala Trofej dječji nogomet u organizaciji Dječjeg nogometa napokon je ove godine došao i u svoj kraj nakon sličnih festivala u Zagrebu, Karlovcu i Samoboru. Dvodnevno nogometno druženje ali i natjecanje mladih nogometaša u dobi od šest do sedamnaest godina okupilo je gotovo 150 nogometnih ekipa s preko 1500 nogometaša koji su svoje nogometno umijeće pokazali na odlično pripremljenim nogometnim terenima na Centrali i Vojarni. 

Za veliko iznenađenje pobrinuli su se najmlađi nogometaši Vinogradara koji su osvojili prvo mjesto u kategoriji prstića 2008. godišta. Osim pobjedničkog trofeja Vinogradar je u svojim redovima imao i dva najbolja pojedinca, igrača Ivana Lukinu te strijelca Mateja Jarnečića.

-Jako mi je drago zbog ovog uspjeha jer to je samo niz kojim je nastavljena rezultatski uzlet našeg kluba, jer ne treba zaboraviti kako su naši juniori i pioniri pobjednici Kup natjecanja. Ovim uspjehom stavili smo točku na „i“ jedne uspješne sezone u kojoj su naša djeca pokazala pravi put- ispričao nam je predsjednik Škole nogometa NK Vinogradar Tomislav Višević te nastavio.

„Ovom prilikom moram se zahvaliti i svim roditeljima koji su volontirali na ovom turniru, ali i našim oružarima Ličanu, Vladi i Bori koji su omogućili da Vojarna blista“.

Upravo stvaranje uvjeta u Vojarni, ali i poboljšanje infrastrukture u Mladini pokazatelj su ispravnosti klupske politike koja stvaranjem uvjeta želi djeci omogućiti što bolje uvjete za daljnji rad i razvoj.

-Sve to ne bi bilo moguće bez našeg sponzora tvrtke DIR i njezinog vlasnika Ivana Rubinića na čemu im se od srca zahvaljujem. Ovakvih uvjeta kakve danas ima NK Vinogradar ne bi se posramili niti prvoligaški klubovi- istaknuo je zadovoljni Višević.

Osim bogatog sportskog programa za sve posjetitelje bila je osigurana i bogata ugostiteljska ponuda, dok su najmlađi mogli uživati u velikom zabavnom parku.

Galerija slika

Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu Prstići Vinogradara najbolji na nogometnom festivalu