°C 14

Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate

21.05.2019.

Redakcija

U četvrtak, 16. svibnja.2019.g. i u nedjelju, 19. svibnja 2019.g. prstići i limači Nogometnog kluba Pušća nastupili su na 27. tradicionalnom turniru koji organizira Nogometni klub Zagorec Veliko Trgovišće povodom proslave dana Općine.

Prstići se mogu pohvaliti 2. mjestom u svojoj kategoriji gdje je bilo ukupno 10 ekipa, a igrač Nk Pušće Noel Špičko osvojio je  nagradu za najboljeg igrača u kategoriji prstića.

Limači su osvojili 4. mjesto gdje je bilo ukupno 10 ekipa, ali isto tako u njihov kategoriji za najboljeg strijelca nagradu je dobio igrač Nk Pušće Jakov Jureta.

Već ovaj vikend, 25.svibnja te 26. svibnja ponovo nastupaju na turniru u Ključu Brdovečkom na 6. kupu Sutle.

Najavljujemo i prvi turnir minića, prstića i limača koji će biti organiziran 01. i 02. lipnja. Organizator su Nogometni klub Pušća.

Galerija slika

Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate Prstići i limači u NK Pušće ostvaruju odlične rezultate