°C 9

Prijavite se na "Obiteljsku biciklijadu Križ 2018."

09.07.2018.

Vana Pocrnjić

Općina Križ povodm obilježavanja Dana Općine Križ, organizira Obiteljsku biciklijadu Križ 2018. Biciklijada će se održati u nedjelju 26. kolovoza, a prijavite se možete do sutra,10. srpnja na e-mail info@opcina-kriz.hr.

Biciklijada će starati u 10:30 sati na Trgu Sv Križa gdje je i cilj utrke koja će završiti oko 12 sati, a dužina staze iznosi 11,3 kilometara.

-Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tijekom cijelog trajanja biciklijade je obvezno te bez iste neće moći startati i sudjelovati na biciklijadi. Nošenje kacige se preporučuje i ostalim sudionicima biciklijade. Djeca s navršenih 9 godina, a koja nemaju navršenih 14 godina mogu na biciklijadi sudjelovati samo u pratnji osobe koja je navršila 16 godina. Djeca mlađa od devet godina mogu sudjelovati na biciklijadi jedino uz prisustvo roditelja, a djeca mlađa od 6 godina ne mogu samostalno sudjelovati na biciklijadi, osim ako ih na svom biciklu ne vozi roditelj- kazali su organizatori.

Sudionike očekuju nagrade, pa će tako najmlađi sudionik i sudionica dobiti poklon bon butiqua Hope, najstariji sudionik i sudionica poklon bon frizerskog salona Head office, a obitelj s najviše članova sudionika biciklijade dobiti će poklon bon Boutiquea Marra.

Prijavnice za Obiteljsku biciklijadu Križ možete preuzeti ovdje.