°C 12

Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik

08.07.2018.

Redakcija

Igralište NK Poleta poprište je atraktivnog konjičkog turnira koji je okupio tridesetak natjecatelja.

Natjecanje u preponskom jahanju okupilo je natjecatelje iz cijele Hrvatske, a odvija se u više kategorija. Do podne turnir je privukao pažnju stotinjak posjetitelja, no brojni posjetitelji i dalje pristižu na Zvrnik gdje su se domaćini pobrinuli da ne nedostaje gastro ponude za sve.

-Natjecanje je u Buševec stiglo zahvaljujući suradnji Ivana Kosa i Konjičkog kluba Karoca i dogovorili smo da se održi na Poletu. Nadamo se da će se suradnja nastaviti jer već za drugu godinu u planu je organizacija dva konjička turnira. Vjerujemo da će to pridonijeti raznolikosti događanja u Buševcu i da će biti jako dobar odaziv publike danas i ubuduće-rekao nam je Janko Mikulić iz NK Poleta.

Natjecanje su budno pratila i djeca i odrasli diveće se atraktivnim skokovima ovih plemenitih životinja preko prepreka, no bilo je i onih konja koji su ustuknuli pred duplim preprekama, srećom bez izbacivanja jahača.

Galerija slika

Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik Preponsko jahanje privuklo publiku na Zvrnik