°C 4

Praznik nogometa u Zelini: U osmini Kupa stiže zagrebački Dinamo!

24.10.2018.

Redakcija

Gradski stadion u Svetom Ivanu Zelini iduće će srijede biti domaćin dvoboja osmine finala Hrvatskog nogometnog Kupa u kojemu će se momčad Zeline susresti s GNK Dinamo.

Bit će to pravi mali praznik nogometa za čitav grad, a ulaznice u pretprodaji po cijeni od 30 do 60 kuna, ovisno o tribini, možete kupiti na stadionu u tajništvu kluba te lokalima Caffe bar Carpe Diem - Trg Ante Starčevića 9,  Caffe bar Pilot - Sajmišna 6 b, Caffe bar Dioniz - Črečan 10 a, Caffe bar Zaleđe - Gradski stadion i Bistro MB - Sajmišna 13 f.

Iz Grada podsjećaju da je na zelinskom travnjaku prije šest godina odigrana utakmica Hrvatskog nogometnog kupa protiv Hajduka, a sada su se za ovaj spektakl pobrinuli njihovi nogometaši pobjedom u šesnaestini finala protiv GOŠK Dubrovnika.

-Prema prvim procjenama, zapadna tribina zelinskog stadiona neće biti dovoljna za sve zainteresirane, kapacitet joj je nešto manje od tisuću sjedalica, pa su opsežne pripreme na povećanju kapaciteta. Montažne tribine postaviti će se na svim stranama oko terena, dodatna na parkiralištu zapad, na sjevernoj strani, na istočnoj i na južnoj strani, što bi u konačnici trebao biti kapacitet od blizu dvije tisuće mjesta, a vjerujemo da bi to zadovoljilo interes-obavijestili su iz NK Zeline.

Zelinčani će snage s najvećim i najtrofejnijim hrvatskim nogometnim klubom odmjeriti u srijedu, 31. listopada, s početkom u 14 sati.

Foto: Grad Sveti Ivan Zelina