°C 7

Poznati finalisti Coca- Cola Cupa

11.04.2018.

Redakcija

Proteklog tjedna na području naše županije uspješno su odigrani svi turniri Coca- Cola Cupa pa su tako sada poznata imena finalista koji će se u lipnju na Final Eightu u Velikoj Gorici boriti za odlazak na završnicu natjecanja.

Podsjetimo, malonogometni turniri Coca- Cola Cupa Zagrebačke županije tijekom proteklog tjedna održavali su se u četiri grada, a to su Dugo Selo, Sveti Ivan Zelina, Samobor i Velika gorica.

U Dugom Selu koje je i otvorilo turnir prolazak na županijsku završnicu u 2003. godištu izborili su 'Apostoli' i 'Amtini sinovi', a u kategoriji 2000. godišta 'Martinus' i 'Tehničari'.

Najbolji na području Zeline u starijoj kategoriji bili su 'Sivo nebo' i 'Galacticosi', a u mlađoj kategoriji 'Zumbuli' i 'Bigini sinovi'.

Finalisti turnira odigranog u Samoboru su 'B7 Vrapče' i 'MNK EL CLASSICO SNV' (2000. godište) te 'IZI' i 'Dečki z Bregane' (2003. godište).

Na nogometnom igralištu OŠ Nikole Hribara u Velikoj Gorici prolazak na Final Eight u mlađoj dobnoj kategoriji izborili su 'Golden State' i 'Panjevi' dok su među starijima najbolji bili 'NJOFRA D.O.O.' i 'Rvatine'.

Finaliste spomenutih turnira sada očekuje Final Eight koji će se početkom lipnja odigrati na igralištu NK Kurilovec u Velikoj Gorici, a pobjednici i jedne i druge kategorije ostvarit će plasman na državnu razinu natjecanja.

Galerija slika

Poznati finalisti Coca- Cola Cupa Poznati finalisti Coca- Cola Cupa Poznati finalisti Coca- Cola Cupa Poznati finalisti Coca- Cola Cupa Poznati finalisti Coca- Cola Cupa Poznati finalisti Coca- Cola Cupa Poznati finalisti Coca- Cola Cupa Poznati finalisti Coca- Cola Cupa