°C 7

Pobjeda Kurilovca u prvoj pripremnoj utakmici

30.07.2018.

Redakcija

Nakon dva tjedna treninga i međusobne trening utakmice, nogometaši Kurilovca jučer su odigrali i prvu pripremnu utakmicu. Na igralištu u Kurilovcu gostovao je Zagorec iz Krapine, kojeg je pomlađena i dizajnirana domaća momčad porazila s 3:1.

Trener Kurilovčana Perica Vidak nije krio zadovoljstvo, jer njegovi su igrači pružili dobru partiju, u kojoj su mogli i uvjerljivije slaviti. Dvostruki strijelac za Kurilovčane bio je Hrvoje Humeljak, a jedno se međ strijelce upisao Stipe Velić. 

-Stvarno sam ugodno iznenađen. Dečki su stvarno odigrali karakterno pokazavši se u pravom svjetlu. Veseli me što smo stvorili još nekoliko izglednih prilika- kazao nam je Vidak, čiji će igrači u utorak odmjeriti snagu protiv HNK Gorice na igralištu u Velikoj Gorici.

Trener Vidak na teren je poslao dvije kombinirane momčadi, tako da je svaki od igrača odradio po 45 minuta. U prvom dijelu igrali su; Kovačić, Matić, I. Rajić, Čunčić, Šarić, Krpečanec, Kelava, Matoš, Velić, Sedlaček, Brajo, dok su u drugih 45. minuta zaigrali; Jelavić, Perić, J. Rajić, Čolić, Olić, Mlinarić, Muhar, Povoljnjak, Humeljak, Šukser, Roginić i Pralas.