°C 8

Pobjeda Intera u Brežicama

19.07.2017.

Igor

Nogometaši Intera u prijateljskoj su utakmici jučer gostovali u Brežicama i upisali pobjedu 2:1 protiv istoimenog slovenskog drugoligaša. Trener Samir Toplak na teren je poslao momčad u kojoj nije bilo prve jedanaestorice koja je igrala u ligaškoj utakmici protiv Cibalije.

Inter je poveo preko Ivana Blaževića u trećoj minuti, da bi pet minuta kasnije Špiler vratio stvari na početak postigavši izjednačujući pogodak. Inter je pobjedu osigurao u 90. minuti nakon što je Vukmanić precizno ubacio s desne strane, a Mamut odličnim udarcem zakucao loptu u mrežu.

-Uvijek je lijepo pobijediti. Pokazali smo da imamo puno igrača koji imaju nekog iskustva, puno zvučnih imena, ali to još uvijek nije momčad. Neki su prvi put zajedno igrali, dosta je bilo pogrešaka, bez željene tečnosti. Neki poput Mlinara, Prenge, Ćosića, I. Blaževića, imali su sedam udarnih dana priprema i još su teški. No, sve je to ciljano. Mlinar? Ja navijam za to da ostane s nama, sada je prošao kompletan ciklus priprema i dobro bi nam došao- rekao je trener Samir Toplak nakon utakmice.