°C 9

Pet uzastopnih poraza Intera: Svi smo odgovorni za ovu situaciju u kojoj se nalazimo

10.03.2020.

Damir Žbulj

Nogometaši Intera tonu sve dublje i dublje. U prošlom kolu upisali su i peti uzastopni poraz te su trenutno na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa 17 osvojenih bodova, koliko ima i zadnji Varaždin.

Slaven Belupo odnio je u prošlom kolu bodove iz Zaprešića, a ekipu Željka Petrovića, koji je ove zime preuzeo klupu od Samira Toplaka, aktualnog trenera Varaždinaca, čeka teško gostovanje na Poljudu kod 'uzdrmanog' Hajduka.

Splićani su u posljednja dva susreta izgubili i od Dinama i od Rijeke, pali su na četvrtu poziciju i dvoboj s Interom čekaju kao veliku priliku za iskupljenje svojim navijačima.

"Želim se ispričati malobrojnoj publici koja je došla na stadion. Sramota je da nismo napravili ništa kako bismo gledateljima priuštili zadovoljstvo. Nevjerojatno je u kolikoj su mjeri neke jednostavne stvari za nas komplicirane. Pogledajte samo način na koji primamo golove, a s druge strane ne možemo zabiti niti s metra..."

"Svi smo, uključujući mene, odgovorni za ovu nezahvalnu situaciju u kojoj se nalazimo," poručio je Petrović.

Trener Intera protiv Slaven Belupa je na teren poslao Freliha, Boseca, Savića, Van Bruggena, Barića, Petrovića, Soldu, Serderova, Coneva, Zamourija i Andrića. Odmah na poluvremenu izvadio je Soldu i Zamourija i uveo Marasovica i Mitrovića, deset minuta kasnije je Mamut ušao umjesto Serderova, ali suparnička mreža ostala je netaknuta.

Situacija je u zaprešićkom klubu izuzetno teška, nakon gostovanja na kod Hajduka na rasporedu je domaći dvoboj s Goricom.

Vremena je sve manje, borba za opstanak bit će grčevita...