°C 3

Osamdesetak trkača protrčalo 3.BistRANku

11.06.2018.

Vana Pocrnjić

U organizaciji Udruge mladih Općine Bistra u subotu je održana 3. BistRANka, trkačka utrka na 5 000 metara kroz ulice Općine Bistra. U glavnoj utrci sudjelovalo je osamdesetak trkača, a uvertira su bile utrke osnovnoškolaca.

-Bistranka nam je najveći projekt koji radimo, a raduje nas što nam broj prijavljenih svake godine raste. Najbitnije u svemu ovome je voljni moment, želja nam je da se naša zajednica aktivira i u tome smo nadam se uspjeli. Želja nam je da u budućnosti pokušamo organizirati utrku na deset kilometara- ispričao je predsjednik Udruge mladih Općine Bistra Vedran Batrla.

Podršku trkačima uz općinsko vodstvo predvođeno načelnikom Krešimirom Gulićem, dali su i predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan, te saborski zastupnik Mato Čičak.

-Drago mi je što smo nastavili s utrkom dalje i što se opet okupilo ovoliko ljudi- istaknuo je načelnik Općine Bistra Krešimir Gulić, dok predsjednika Skupštine raduje činjenica kako ovaj projekt uz podršku partnera Općine Bistra, Zagrebačke županije i HEP-a „vuku“ mladi.

Pobjednicima ovogodišnje 3. BistRANke postali su trkači iz Atletskog kluba Dubrovnik Maja Perišić i Ante Živković.

(Foto: Zagrebačka županija)

Galerija slika

Osamdesetak trkača protrčalo 3.BistRANku Osamdesetak trkača protrčalo 3.BistRANku Osamdesetak trkača protrčalo 3.BistRANku Osamdesetak trkača protrčalo 3.BistRANku Osamdesetak trkača protrčalo 3.BistRANku