°C 9

NK Vrbovec starta 15. siječnja

05.01.2018.

ivana

U redovima vrbovečkog trećeligaša samo je naoko mirno. Igrački pogon miruje, što se nikako ne može kazati za Upravu kluba. Nakon prosinačke izvještajno-izborne skupštine, na kojoj je klub dobio novog predsjednika Roberta Đuranca, vrbovečkog dogradonačelnika, održane su već dvije sjednice novog Izvršnog odbora.

-Naravno, pripremamo se za proljetnu polusezonu u koju krećemo 15. siječnja kada je zakazana prozivka i početak zimskih priprema. Do tada ćemo znati s kojim kadrom krećemo u, zapravo pravu, bitku za opstanak – kaže predsjednik. Dodaje kako je klub sigurno napustio Brazilac Ramon zbog povratka u domovinu, a još uvijek tragaju i pregovaraju s potencijalnim prinovama. O imenima je prerano govoriti iz razumljivih razloga.

-Sve će se znati do zimskog okupljanja. U svakom slučaju planiramo okupiti 22-23 igrača s kojima ćemo krenuti u proljetnu polusezonu – dodaje.

Vrbovčani su nakon puno godina jesensku dionicu završili na zavidnom 7. mjestu s 26 bodova. Međutim, na Sajmištu su svjesni da to ne znači i konačni mir. Slaže se s tim i trener Tihomir Bradić:

-To je dobro u odnosu na prethodno sezone kada je pozicija bila gora. No, proljeće će biti vrlo neizvjesno zbog teškog položaja na ljestvici zagrebačkih klubova i Segeste. Oni će učiniti sve da opstanu u ligi. Moramo zato biti krajnje oprezni, neće biti lako!

 

(Franjo Simić)