°C 3

NK Jaska krenula s pripremama

31.07.2018.

Maja Peranić

Trener nogometaša NK Jaske Damir Katovčić, obavio je na Centrali prvu „prozivku“, povevši time pripreme za novu sezonu među županijskim prvoligašima.

U odnosu na proteklu sezonu, Jasku su napustili Aleksandar Divković i Krunoslav Novosel, dok su nova lica u svlačionici Jastrebova: Luka Mravunac, koji se vratio iz Kupinca te mladi trojac iz Vinogradara – Karlo Novosel, Gabriel Koluder i Dino Novosel.

Na prvom okupljanju na Centrali, pojavilo se 20 igrača: Budinšćak, Gornik, M. Mravunac, Jukić, D. Novosel, Smičiklas, Jerbić, Pintarić, Miljević, Šerić, Vidaković, Koluder, Gustetić, Janić, Kišić, Nad, Jurinić, K. Novosel, Bradvić i Lukić. Opravdano su izbivali: Borković, L. Mravunac, Štefić, Budna, Šimanović, Vidas i Cuković.

Kompletne ljetne pripreme Jastrebovi će odraditi na svojoj Centrali, a za sada su dogovorene četiri pripremne utakmice. Suparnici Jaski će biti: Laduč (4.8.), Ilovac (11.8.), Kupinec (16.8.) i Ivanja Reka (19.8.). Moguće je da će uz ove potvrđene biti odigrana još jedna ili dvije utakmice do ligaškog starta, posljednjeg vikenda u kolovozu, objavili su iz kluba.

(tt/NK Jaska)