°C 7

Niti poraz Croatije nije pokvario slavlje u Hrastju

14.06.2017.

Igor

Nogometni klub Croatia (H) ispisao je najljepše trenutke u svojoj povijesti osvajanjem naslova prvaka Jedinstvene županijske lige. Utakmica posljednjeg kola protiv mlade momčadi goričkog drugoligaša oborila je sve rekorde gledanosti u Hrastju, jer tribina i gledalište bili su pretijesni za više od četiri stotine gledatelja koji su nazočili susretu. 

Bez obzira na to što su Croatijini igrači doživjeli prvi poraz na domaćem terenu ovog proljeća (1:2), to nije moglo pokvariti proslavu naslova prvaka koji je osiguran kolo prije.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka uslijedio je vrhunac večeri, jer najbolji klub za postignuti je uspjeh okrunjen medaljama i peharom. Medalje je igračima i treneru predao dopredsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Ivica Mađer, a pehar kapetanu „crvenih“ uručio je gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.

Inače, nedjeljna utakmica protiv Gorice II bila je posljednja koju je u dresu Croatije odradio Dragutin Mahnet koji je otišao u zasluženu mirovinu. Prigodnim poklonima za sve što je dao klubu nagradili su ga predsjednik Cvetko, tajnik Antolković i kapetan Gotal. (FOTO: NK Croatia)

Galerija slika

Niti poraz Croatije nije pokvario slavlje u Hrastju Niti poraz Croatije nije pokvario slavlje u Hrastju Niti poraz Croatije nije pokvario slavlje u Hrastju Niti poraz Croatije nije pokvario slavlje u Hrastju Niti poraz Croatije nije pokvario slavlje u Hrastju